tomaten
tomaten

Voeding en meer

Voedingscoach

Veel huid- en lichamelijke problemen ontstaan vaak door een ongezond voedingspatroon, waardoor onbalans in het lichaam kan ontstaan. Ons lichaam wordt natuurlijk opgebouwd door de voeding die wij dagelijks eten. Onze huidig voeding is vaak bewerkt en zit vol met suikers, zouten, verzadigde vetten, E-nummers, conserveringsmiddelen en smaakversterkers. Deze toevoegingen hebben een negatieve invloed op ons lichaam. Met name de darmen en de lever krijgen het hier door extra zwaar. Juist deze organen zijn belangrijk voor een mooie gezonde huid, en een lichaam zonder ontstekingen.

De huid is ons grootste orgaan maar is als laatste aan de beurt bij het verdelen van de voedingstoffen in ons lichaam. Daarom is gezonde voeding essentieel voor een mooie huid en een gezond lichaam.

Met een persoonlijk voedingsadvies draagt bij aan een betere huid en lichaam.

tomaten
tomaten

Pre- Post operatieve Zorg

Pre- Post operatieve Zorg, een behandelmethode die ervoor bedoeld is om het lichaam voor te bereiden op de komende operatie (wat voor operatie ook), en er voor te zorgen dat er voldoende bouwstoffen aanwezig zijn. Zodat deze en het geopereerde gebied zich concentreren op het herstel, infecties buiten het lichaam houden, litteken zo goed mogelijk te laten helen.

Door middel van:

  • Voedings adviezen, om ervoor te zorgen dan je voldoende bouwstoffen ter beschikking hebt.
  • Van binnenuit ervoor zorgen dat het lichaam minder gevoelig is voor infecties.
  • De huid van het operatie-gebied goed te verzorgen en hydrateren, zodat het  weefsel bv minder blauw wordt, het litteken beter hersteld.
  • Ook lymfedrainage kan een geweldige aanvulling zijn, om verlichting en herstel te bevorderen.

 En zo kunnen we hele mooi dingen bereikensmile

Mijn favoriete merken

sociate provence d'aromatherapie
couleur caramel
les gavots
vitakruid
phyto 5

Stel gerust al je vragen

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op. Geef gerust aan wanneer het jou het beste past. 

Contactformulier

Voorkeur dag