Mijn favoriete merken

Altearah huidverzorgende producten
sociate provence d'aromatherapie
vitakruid
zao make up
couleur caramel
Traitement terrain
natuur kracht

Natuurlijke EHBO

TT’s (Traitement Terrain)

Passie en hartstocht voor het menselijk lichaam, de natuurlijke aanpak van klachten, en met liefde het luisterende oor zijn voor degenen die dat nodig hebben. Dit zijn de ingrediënten om echt verbonden te kunnen zijn aan jou, met mijn werk in mijn praktijk!

Met de natuurlijke etherische olie complexen van Société Provençale d’ Aromathérapie, op basis van de Franse scholing van aromatherapie, kunnen we intensief aan de slag met de oorzaak van de lichamelijke klachten.

De Société Provençale d`Aromatherapie (afgekort de S.P.A.) ontwikkelt 100% natuurlijke cosmedische huidverzorgingslijn voor gezicht en lichaam. De Traitement Terrain (afgekort TT’s) zijn de sterkst werkende producten van de S.P.A. Traitement Terrain betekent letterlijk: Verzorging van het terrein. De TT bestaat alleen uit 100% natuurlijke etherische oliën van de hoogste kwaliteit. Deze worden volledig door de huid opgenomen en komen zo in het lichaam. Daar werken ze direct aan de oorzaak van een huidprobleem, -conditie of gezondheidsklacht.

HET HART VAN HET RESULTAAT!

T.T. Toepassingen

TT02 Lever/galblaas
TT03 Acne
TT04 Opgeblazen gevoel, oprispingen, winderigheid
TT05 Ontspanning (spasmofilie)
TT06 Slapeloosheid
TT07 Chronische Slapeloosheid
TT08 Zonnestraal druppels
TT11 Urineweg infectie
TT12 Hormonen in balans
TT13 Anti Veroudering, herstel, regenereren
TT14 Circulatie, verstevigen bloedvaten
TT16 Vitaliteit
TT17 Vochtafvoer
TT18 Psoriasis
TT21 Eczeem
TT23 Pytiriasis Versicolor
TT24 Anti Infectie
TT25 Allergie

TT26 Angst
TT27 Staphilo acne, alle staphilo infecties
TT28 Ontzuren, Jicht
TT31 Candida
TT32 Mycose
TT34 Artritis, gewricht/ peesontstekingen
TT36 Keelontsteking, alle streptococcen infecties
TT37 Bronchitis
TT38 Artrose
TT39 Herpes infecties
TT40 Astma
TT41 Verkoudheid, Bovenste luchtwegen
TT42 Verkoudheid, Diepere luchtwegen
TT43 Nervositeit, zenuwstelsel
TT45 Hooikoorts
TT46 Immuniteit

TT Synergie
SPA

Synergie Soins (Verzorgingsolieën)

De Synergie Soins (afkorting: SS) van S.P.A. vormen een serie aroma therapeutische zelfzorgmiddelen. Zij bieden een natuurlijk alternatief voor synthetische producten of geven een aanvulling hierop. Door zo snel mogelijk een Synergie Soins te gebruiken voorkom je verergering van de klacht. Het herstel verloopt dan sneller!

De producten bevatten combinaties van verschillende etherische oliën die van toepassing zijn op de klacht en het bestrijden van bijbehorende symptomen. Bij elke Synergie Soins staan een paar oliën uit deze complexen beschreven met hun eigenschappen. Alle oliën zijn ook prima te gebruiken voor kinderen, pas dan de dosering naar beneden aan, Less is More bij die kleine lichaampjes.

(De verzorgingsoliën bestaan uit meerdere enkelvoudige oliën, die speciaal op elkaar zijn afgestemd, met als uitgangspunt ‘het doel van de klacht’. Bij elke Synergie Soins beschrijf ik een paar oliën uit dat complex om duidelijk te kunnen maken waar de oliën op werken. Ga niet zelf oliën met elkaar mengen, laat dat aan de professionals over)

Stel gerust al je vragen

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op. Geef gerust aan wanneer het jou het beste past. 

Contactformulier

Voorkeur dag