petra zoodsma

Pure InSense

Wil je een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek of een behandeling dan kun je mij bereiken via onderstaand mailformulier of telefonisch via 06 833 823 383.

Contact

Telefoon: 06 833 823 383

Email: info@pureinsense.nl

Adres salon

Pure InSense
Tsjerkestrjitte 11
9047 JV Minnertsga

 

Huisregels

Als je een behandeling boekt bij Pure InSense ga je automatisch akkoord met de volgende huisregels:

  • Afspraken kunnen gemaakt worden via mail, sms/app of persoonlijk. Tijdens de behandeling neem ik zo weinig mogelijk de telefoon op. Laat een bericht achter op de beantwoorder of app, dan neem ik zsm contact met je op.
  • Je online afspraak (via mail of app) is pas definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen.
  • Probeer tijdig aanwezig te zijn. Ben je toch iets later, dan ben ik genoodzaakt om de behandeling in te korten. Wanneer er niet voldoende tijd is om een kwalitatieve behandeling te garanderen kan dit verplaatst worden naar een ander tijdstip. Houdt er rekening mee dat dit niet altijd in de nabije toekomst kan. Bij laattijdig annuleren of te laat komen ben ik genoodzaakt om dit volledige bedrag in rekening te brengen.
  • Je kunt tot 24 uur voor aanvang de afspraak verplaatsen. Binnen 24 uur wordt de behandeling volledig in rekening gebracht dmv een factuur via post, mail of volgende afspraak.
  • Bij een No-Show wordt de behandeling volledig in rekening gebracht en ontvang je de factuur via post, mail of bij de volgende afspraak.
  • Aangekochte producten worden tot 7 dagen na aankoop omgeruild of u ontvangt een tegoedbon, mits ongeopend.
  • Cadeaubonnen kunnen niet ingeruild worden voor contant geld.

Stel gerust al je vragen

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op. Geef gerust aan wanneer het jou het beste past. 

Contactformulier

Voorkeur dag

Mijn favoriete merken

sociate provence d'aromatherapie
couleur caramel
les gavots
vitakruid
phyto 5