Natuurlijke producten

Zoals je eerder op de site al kon zien heb ik een bewuste keus gemaakt om met 100%  Natuurlijke producten te gaan werken. Mijn keuze is toen gevallen om S.P.A.- aromatherapie en Les Gavots vooral door de hoge concentraties etherische oliën, waarmee ik echt een verschil kan maken.

Als je dan zo’n heerlijke gezonde behandeling hebt gegeven zou het zonde zijn om een synthetische make up op de huid aan te brengen. Daarom heb ik ook voor de natuurlijke make up lijn Couleur Caramel en Zao gekozen.

synergie badolie

S.P.A.-aromatherapie

Société Provençale d’Aromathéapie is een compleet programma gezicht- en lichaamsverzorging met 100% natuurlijk producten die de allerhoogste bio-kwaliteit ingrediënten bevatten. Alle producten bevatten de hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantenextracten.

Behandelen en behandeld worden met S.P.A. is een ervaring. Want alles omvat een compleet individuele benadering van elke klant met zijn of haar eigen huidconditie.

Niet alleen een behandeling is totaal individueel, maar ook een thuisverzorgingsproducten worden persoonlijk samengesteld. Altijd compleet op maat, afgestemd op huidconditie, wensen en seizoenen.

Er zijn heerlijke wellness-behandelingen mogelijk met S.P.A. Maar ook verzorgende behandelingen van het gezicht en lichaam. Juist door de driedimensionale aanpak is het mogelijk om problemen van de huid effectief te behandelen. De derde dimensie is het behandelen van de oorzaak van het probleem. Dit eist van mij een grote kennis van het menselijk lichaam en de ingrediënten van de producten. Uiteraard ben ik hiervoor opgeleid en blijf ik ook trainingen volgen.

Wilt u meer weten bel gerust of kijk op www.aromatherapie.nl

etherische olie

Vitakruid

Vitakruid is een supplementen lijn, met als doel om de gezondheid van de mens te ondersteunen en verbeteren.

Het groene blaadje in het logo verwijst naar ’t organisch element. Natuurlijke en biologisch beschikbare nutriënten zijn de basis van dit product. Met de filosofie vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde en fytotherapeutica worden deze producten tot stand gebracht.

  vitakruid

  Mijn favoriete merken

  Altearah huidverzorgende producten
  sociate provence d'aromatherapie
  vitakruid
  zao make up
  couleur caramel

  Stel gerust al je vragen

  Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op. Geef gerust aan wanneer het jou het beste past. 

  Contactformulier

  Voorkeur dag