Natuurlijke producten

Zoals je eerder op de site al kon zien heb ik een bewuste keus gemaakt om met 100%  Natuurlijke producten te gaan werken. Mijn keuze is toen gevallen om S.P.A.- aromatherapie en Les Gavots vooral door de hoge concentraties etherische oliën, waarmee ik echt een verschil kan maken.

Als je dan zo’n heerlijke gezonde behandeling hebt gegeven zou het zonde zijn om een synthetische make up op de huid aan te brengen. Daarom heb ik ook voor de natuurlijke make up lijn Couleur Caramel en Zao gekozen.

synergie badolie

S.P.A.-aromatherapie

Société Provençale d’Aromathéapie is een compleet programma gezicht- en lichaamsverzorging met 100% natuurlijk producten die de allerhoogste bio-kwaliteit ingrediënten bevatten. Alle producten bevatten de hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantenextracten.

Behandelen en behandeld worden met S.P.A. is een ervaring. Want alles omvat een compleet individuele benadering van elke klant met zijn of haar eigen huidconditie.

Niet alleen een behandeling is totaal individueel, maar ook een thuisverzorgingsproducten worden persoonlijk samengesteld. Altijd compleet op maat, afgestemd op huidconditie, wensen en seizoenen.

Er zijn heerlijke wellness-behandelingen mogelijk met S.P.A. Maar ook verzorgende behandelingen van het gezicht en lichaam. Juist door de driedimensionale aanpak is het mogelijk om problemen van de huid effectief te behandelen. De derde dimensie is het behandelen van de oorzaak van het probleem. Dit eist van mij een grote kennis van het menselijk lichaam en de ingrediënten van de producten. Uiteraard ben ik hiervoor opgeleid en blijf ik ook trainingen volgen.

Wilt u meer weten bel gerust of kijk op www.aromatherapie.nl

natuurlijke verzorging

Les Gavots

De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waarvoor de Provence zo bekend is. Ze bestaan uit plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. Als conserveringsmiddel worden ook etherische oliën gebruikt en een puur natuurlijk grapfruit-extract.

Uiteraard hebben de producten van Les Gavots een verrukkelijke geur waarin u de Provence direct herkend. Maar, wat veel belangrijker is, de heilzame werking die in bloemen en planten en kruiden aanwezig is biedt een doeltreffende verzorging welke de mens van nature nodig heeft. Les Gavots is niet ‘op basis van natuurlijke ingrediënten, nee het is vrijwel 100% natuurlijk!

Minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen vindt u niet in Les Gavots de Provence. Hierdoor is een vervelende reactie van uw huid vrijwel niet mogelijk.

Voor meer informatie bel gerust of kijk op www.les-gavots.nl

les gavots
phyto 5

Phyto5

Phyto5 is een totaalconcept van professionele en harmoniserende producten. Het is geïnspireerd op de eeuwenoude Oosterse wijsheid. De producten zijn puur plantaardig en gericht op herstel van energetisch evenwicht (Yin Yang ) in het lichaam volgens de 5 elementen: Hout, vuur, aarde, metaal en water.

Volgens de Oosterse filosofie wordt verandering beïnvloed door deze 5 elementen. Samen vormen zij één geheel. Elke verstoring van de natuurlijke cyclus leidt tot uitputting, lichamelijke en/of mentale vermoeidheid. Voeg steeds één element toe, en je zult opnieuw harmonie ervaren. Dat is wat Phyto5 met je doet.

  • Phyto5 is 100% natuurlijk
  • Phyto5 is 100% energetisch
  • Phyto5 bevat hoogwaardige natuurlijke etherische oliën, vitaminen, mineralen en antioxidanten
  • Phyto5 gebruikt als basis klei, algen, planton, en pure plantaardige oliën, die rijk zijn aan omega 3,6 en 9
  • Phyto5 in dierproefvrij
  • Phyto5 bevat geen dierlijke producten
  • Phyto5 is vrij van parabenen en synthetische parfums
  etherische olie

  Vitakruid

  Vitakruid is een supplementen lijn, met als doel om de gezondheid van de mens te ondersteunen en verbeteren.

  Het groene blaadje in het logo verwijst naar ’t organisch element. Natuurlijke en biologisch beschikbare nutriënten zijn de basis van dit product. Met de filosofie vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde en fytotherapeutica worden deze producten tot stand gebracht.

   vitakruid

   Mijn favoriete merken

   sociate provence d'aromatherapie
   couleur caramel
   les gavots
   vitakruid
   phyto 5

   Stel gerust al je vragen

   Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op. Geef gerust aan wanneer het jou het beste past. 

   Contactformulier

   Voorkeur dag