make up natuur

Natuurlijk stralen

Mensen laten stralen….. dat is toch fantastisch!!! Doormiddel van make up kun je kleine details in het gelaat omtoveren tot kleine diamantjes.

Of je nou op het punt staan om de belangrijkste belofte van je leven te bezegelen met een ring, of je hebt een leuk uitje, sollicitatie, wil je je wat zekerder voelen etc. etc. maak een afspraak dan bespreken we de mogelijkheden.

lipstick

Couleur Caramel

Couleur Caramel is een natuurlijk make up merk afkomstig uit Frankrijk. Deze is Ecocert en Cosmebio gecertificeerd.

Deze lijn heeft een ruime keus in make up producten en in kleuren. Allen al bij de foundations is er voor ieder wat wils, van hele dekkende foundation tot een natuurlijke BB cream, om maar even een voorbeeld te noemen.

Het is een lijn met  een hoog gehalte aan actieve plantaardige bestanddelen die de huid verzorgen. Een make up lijn zonder schadelijke stoffen als parabenen, PEG, minerale oliën en uiteraard niet op dieren getest. De grondstoffen zijn zoveel mogelijk van biologische oorsprong en verkregen uit Fair Trade. Zelfs de verpakking is aan gedacht dat die niet belastend is voor het milieu

couleur caramel

Voor meer informatie bel even of kijk op www.maquis-import.eu/onze-merken/couleur-caramel

make up natuurlijk

ZAO

Om de huid mooier te maken, heeft ZAO formules ontwikkeld die 100% natuurlijkbiologisch en veganistisch zijn. Laat jezelf verleiden door een groot scala aan kleuren en texturen. Dankzij een eenvoudig systeem zijn de meeste producten navulbaar.

Een Innovatieve make up in een moderne en botanische verpakking: Bamboe 

  zao make up

  Voor meer informatie bel even of kijk op www.maquis-import.eu/onze-merken/zao-essence-of-nature  

  Stel gerust al je vragen

  Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op. Geef gerust aan wanneer het jou het beste past. 

  Contactformulier

  Voorkeur dag