natuurlijke verzorging

Natuurlijk verzorgen

 

Synthetische ingrediënten belasten het systeem, helemaal niet nodig als er natuurlijke ingrediënten beschikbaar zijn.

Door te kiezen voor natuurlijke producten, kan het lichaam in zijn kracht blijven. Er hoeven geen belastende stoffen uit het lichaam gewerkt te worden. Ook hebben natuurlijke ingrediënten ondersteunende werkingen op lichaamseigen processen. Win win zou je kunnen zeggen.

Daarom vind ik het belangrijk om tijdens de behandel sessies natuurlijke producten te gebruiken. En om deze verzorging thuis door te kunnen zetten adviseer ik ook om er thuis mee door te gaan. Zodat het resultaat van de sessies langer door werkt, en ook het lichaam niet afgeleid wordt om verstorende stoffen te moeten elimineren uit het lichaam.

Natuurlijk verzorgen

Natuurlijke make-up

Mensen laten stralen….. dat is toch fantastisch! Met make up kun je kleine details in het gelaat omtoveren tot kleine diamantjes. Of je nu op het punt staan om de belangrijkste belofte van je leven te bezegelen met een ring, of je hebt een leuk uitje, sollicitatie, wil je je zekerder voelen?

Stel gerust al je vragen

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op. Geef gerust aan wanneer het jou het beste past. 

Contactformulier

Voorkeur dag