natuurlijke verzorging

Natuurlijk verzorgen

 

Er zo lang mogelijk er jong en stralend uitzien, dat willen we toch eigenlijk allemaal….

Met botox & fillers of allemaal andere chemische of lichaamsvreemde middel??

Nee joh, dat is helemaal niet nodig!

We kunnen de natuur best een handje helpen… Ze heeft ons zoveel te bieden…

Het doel van een effectieve huidbehandeling is het verkrijgen van harmonie & balans. De Huid is de spiegel van wat er van binnen speelt. Met andere woorden, de conditie van de huid is de spiegel van de conditie van het innerlijk. Willen we iets aan het uiterlijk verbeteren, dan volstaat het niet om alleen aan de buitenkant te werken.

Kom, laten we bij het begin beginnen. Plan een afspraak voor een kennismakings-consult. Aan de hand van een vragenlijst (het is belangrijk om te weten wat er op dit moment zoal speelt in je systeem), ga ik kijken wat de mogelijkheden zijn, waarmee ik jouw huid kan optimaliseren. Met natuurlijke producten van S.P.A. – producten om basis van aromatherapie-, Les Gavots – op basis van phytotherapie, innerlijke ondersteuning en massagetechnieken.

Om ook het effect van de behandeling vast te houden geef ik je een advies mee. Eén van die adviezen is, dat je de behandeling thuis voortzet met de gekozen producten en evt. massagetechnieken. Zo behoudt je het effect van de behandeling en kunnen we de volgende afspraak verder waar we gebleven waren.

Natuurlijk verzorgen

Natuurlijke EHBO

Met de natuurlijke etherische olie complexen van Société Provençale d’ Aromathérapie, op basis van de Franse scholing van aromatherapie, kunnen we intensief aan de slag met de oorzaak van de lichamelijke klachten.

Benieuwd voor welke klachten je de etherische olieën kunt inzetten?

Natuurlijke make-up

Mensen laten stralen….. dat is toch fantastisch! Met make up kun je kleine details in het gelaat omtoveren tot kleine diamantjes. Of je nu op het punt staan om de belangrijkste belofte van je leven te bezegelen met een ring, of je hebt een leuk uitje, sollicitatie, wil je je zekerder voelen?

Natuurlijke producten

Ik kies er bewust voor om met 100%  Natuurlijke producten te werken. Met o.a. Altearah en S.P.A.- aromatherapie kunnen we samen echt prachtige duurzame resultaten behalen.

Tevens een natuurlijke lijn van voedingssupplementen.

Mijn favoriete merken

Altearah huidverzorgende producten
sociate provence d'aromatherapie
vitakruid
zao make up
couleur caramel

Stel gerust al je vragen

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op. Geef gerust aan wanneer het jou het beste past. 

Contactformulier

Voorkeur dag