To treat a disease,
you have to find the root

Om de aandoening te kunnen behandelen, moet je de wortel vinden

Veel is er ontdekt door de westerse wetenschap, hoe functioneert een lichaam, hoe ontwikkelt een aandoeningen of ziektebeelden zich, etc. etc. En die ontdekkingen gaan gelukkig ook steeds verder.

De eeuwenoude geschriften over Chinese Geneeskunde (TCM) & Aromatherapie, bevestigen veel van deze (westerse) kennis, maar dan wel vanuit een holistisch oogpunt. Gelukkig zien we ook een verandering in de geneeskunde, en wordt er weer steeds meer naar het gehele lichaam gekeken i.p.v. dat er één stukje wordt belicht.

Ook ik vind het belangrijk om vanuit het gehele systeem te kijken. Lichamelijk, emotioneel, alles hangt met elkaar samen, reageert ook niet los van elkaar. 

 

 

 

 

 

To treat a disease, you have to find the root

Shiatsu en meer

Het krijgen van klachten kan allerlei oorzaken hebben. Ook kun je ze op allerlei manieren behandelen. Alleen symptomen bestrijden of lokaal kijken … niet bij mij in de praktijk, hier proberen we de bron te achterhalen. Kijkend naar het lichaam of eigenlijk naar jou in je totaliteit. Lichaam & geest, heden & verleden.

Gezicht

Consult

De verscheidenheid aan behandelmogelijkheden is heel ruim. Voorafgaand hoef je daarin ook geen keuze te maken. Als je voor het eerst komt nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek. Met de informatie die ik dan van jou ontvang, maak ik (als dit nodig is) een behandelplan. Het consult kan ook online plaatsvinden. 

Mijn persoonlijke gereedschapskoffer

De ‘tools’ die ik je aan ga reiken komen uit de inzichten die ik zelf opgedaan heb uit:

 

  • Traditionele Chinees Geneeskunde
  • Orthomoleculaire therapie
  • Franse scholing van Aromatherapie
  • Transformational Cupping®
  • Lymfedrainage
  • Shiatsu
  • Farmacologie
  • Trauma release
  • Ademwerk
  • Yin Yoga

Onafhankelijk

Omdat ik jou graag ondersteun op mijn eigenwijze, zonder bemoeienis van instanties, heb ik ervoor gekozen om zonder beroepsverenigingen en koepelorganen te werken. De behandelingen sessies of consulten worden daarom NIET vergoed door de zorgverzekeraar.

Up to date

Opleidingen en bijscholingen staan bij mij hoog in het vaandel, en volg deze ook regelmatig. Zo blijf ik mezelf ontwikkelen om jou steeds beter te kunnen helpen met die technieken waarvan

Stel gerust al je vragen

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op. Geef gerust aan wanneer het jou het beste past. 

Contactformulier

Voorkeur dag