Insense therapie

To treat a disease,
you have to find the root

Om de aandoening te kunnen behandelen, moet je de wortel vinden

Veel is er ontdekt door de westerse wetenschap, hoe functioneert een lichaam, hoe ontwikkelt een aandoeningen of ziektebeelden zich, etc. etc.

De eeuwenoude geschriften over Chinese Geneeskunde (TCM) & Aromatherapie, bevestigen veel van deze (westerse) kennis (welke helaas nog steeds gezien worden als alternatief), maar dan wel vanuit een holistisch oogpunt.

 

 

De betekenis van Pure (op z’n Engels) InSense is: jouw pure Innerlijke Gevoel.

In de InSense therapie gaan we samen jouw ‘gereedschapskoffer’ opruimen en vullen met nieuwe ‘tools’, die jou helpen om weer regie over jou leven te nemen. Jouw pure Innerlijke Gevoel weer in balans 🙂

 

De ‘tools’ die ik je aan ga rijken komen uit de inzichten die ik opgedaan heb bij studies en trainingen zoals: de TCM (Traditionele Chinees Geneeskunde), Orthomoleculaire therapie, Franse scholing van Aromatherapie, Yin Yoga, Shiatsu en Farmacologie.

To treat a disease, you have to find the root

Insense therapie

Shiatsu en meer

Het krijgen van klachten kan allerlei oorzaken hebben. Ook kun je ze op allerlei manieren behandelen. Alleen symptomen bestrijden of lokaal kijken … niet bij de InSense Therapie, hier proberen we de bron te achterhalen. Kijkend naar het lichaam of eigenlijk naar jou in je totaliteit. Lichaam & geest, heden & verleden.

Voeding en meer

Je bent wat je kunt verteren!

Heb jij last van je spijsvertering?

Voel je je al langere tijd niet tip top? Gebruik je voedingssupplementen, maar zie je door de pillen de voeding niet meer…? Ben je al bij de specialist geweest, maar komt er maar geen verandering?

Consult

De verscheidenheid aan behandelmogelijkheden is heel ruim. Voorafgaand hoef je daarin ook geen keuze te maken. Als je voor het eerst komt nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek. Met de informatie die ik dan van jou ontvang, maak ik (als dit nodig is) een behandelplan. Het consult kan ook online plaatsvinden. 

Mijn persoonlijke gereedschapskoffer

 

De ‘tools’ die ik je aan ga reiken komen uit de inzichten die ik zelf opgedaan heb uit:

 

  • Traditionele Chinees Geneeskunde
  • Orthomoleculaire therapie
  • Franse scholing van Aromatherapie
  • Yin Yoga
  • Shiatsu
  • Farmacologie

Onafhankelijk

Omdat ik jou graag ondersteun op mijn eigenwijze, zonder bemoeienis van instanties, heb ik ervoor gekozen om zonder beroepsverenigingen en koepelorganen te werken. De behandelingen sessies of consulten worden daarom NIET vergoed door de zorgverzekeraar.

Up to date

Opleidingen en bijscholingen staan bij mij hoog in het vaandel, en volg deze ook regelmatig om mezelf te blijven ontwikkelen en jou steeds beter te kunnen helpen. De kosten voor een behandeling zijn daarom echt een investering in jezelf.

Mijn favoriete merken

sociate provence d'aromatherapie
couleur caramel
les gavots
vitakruid
phyto 5

Stel gerust al je vragen

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op. Geef gerust aan wanneer het jou het beste past. 

Contactformulier

Voorkeur dag