Petra salon minnertsga
natuurlijke verzorging

Gezichtsbehandelingen

Je zag het al op de pagina ‘Nauurlijk verzorgen’, er zijn verschillende behandelmogelijkheden.

Je kunt kiezen uit Huidverbeterende trajecten of meer Verzorgend met de nadruk op balans. Door ‘het in balans brengen van jou systeem’ en de ‘natuurlijk’ verzorgende producten gaat je huid er weer veel beter uitzien.

Huidverbeterend

Deze behandeling bestaat uit diepte reinig, intensief stimulerend masker, 2kilo fruit op je huid en een stimulerende massage. De krachtige etherische olie-complexen, welke puur op de huid aangebracht worden maar ook verwerkt zijn in de producten zorgen ervoor dat we op een dieper niveau kunnen werken aan het hersel. 

Diepe ontspanning

De behandeling heet ‘Beauty of Emotions’ een hele fijne behandeling met de producten van Phyto5. Afgestemd op het element wat op jou van toepassing is. de ene na de andere massage wordt er losgelaten op jou huid samen met heerlijk geurende producten die de huid verrijken.

Huidverzorgend

Deze behandeling wordt gedaan met de producten van Les Gavots. Allemaal fijne zachte producten en heerlijke geuren, helpen jou huid te voeden en te stralen. 

 

Als je voor het eerst komt, wil ik je graag uitnodigen voor een Kennismakings gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen zijn, achtergrond mbt. tot de huid en geef je advies welke behandeltraject goed voor je zou zijn. Natuurlijk laat ik je ook kort kennismaken met de producten. 

 

Special Treatment

Aromabrasie® en littekenbehandelingen

Aromabrasie® is een dieptepeeling en een 100% natuurlijk alternatief voor microdermabrasie. Met deze Aromabrasie® kunnen we de huid gladder maken, en vlekjes, rimpeltjes en oneffenheden verminderen. Ook kunnen we met deze techniek bestaande Littekens behandelen, zodat deze kleiner worden en minder opvallen. Zelfs oude littekens.

Hoe werkt het?

Een Aromabrasie® behandeling maakt niet alleen van buitenaf je huid gladder. Ook vanuit de diepste huidlagen geeft Aromabrasie® een zichtbare verbetering. Door de specifieke etherische oliën van Tijm (Thymus vulgaris), chilipeper (Capsicum frutescens) en mosterdzaad (Brassica nigra) die direct in de huid dringen, wordt de (micro)circulatie enorm gestimuleerd. Hierdoor komen voedingsstoffen van binnenuit tot in de buitenste huidcellen. Deze functioneren direct op een actiever niveau met als resultaat een egalere en gladdere huid. Je voelt dat als een warme prikkeling. De etherische oliën van bittere amandel (Prunus amygdalus amara) verdunt de opperhuid zonder agressie. Het stimuleert ook de vorming van nieuwe huidcellen in de diepere lagen van de huid. De etherische olie van petersie (Carum petroselinum) werkt in op pigmentvlekjes en tropische verbena (Litsea cubeba) werk krachtig tegen bacteriële en virale huidinfecies. Wortelszaadolie (Daucus carota) en lavendelolie (Lavendula angustifolia) verbeteren de elasticiteit van de huid en kalmeren haar. In combinatie met de intensieve massages kunnen we hele mooie dingen doen.

Mijn favoriete merken

Altearah huidverzorgende producten
sociate provence d'aromatherapie
vitakruid
zao make up
couleur caramel

Stel gerust al je vragen

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul hieronder je gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op. Geef gerust aan wanneer het jou het beste past. 

Contactformulier

Voorkeur dag